VADÅ?

Karavan

Söker du något mer än underhållning? "VADÅ?" är inte bara en föreställning – det är en upplevelse som vänder upp och ner på dina föreställningar om teater och cirkus. Denna djärva och nytänkande produktion kastar publiken in i en värld av akrobatiska konster, jonglering, absurd humor och skarp samhällskritik, när vi utforskar de globala hoten från klimatkrisen till ekosystemens kollaps. Följ med de två karaktärerna som är fast i en värld där logiken har semester och det orimliga tar över scenen. De väntar... kanske på dig?

Kom och upplev hur de jonglerar med både ord och objekt, och utforskar livets stora frågor med en satirisk blinkning. Varje föreställning är en inbjudan att skratta åt det absurda i vår tillvaro, samtidigt som vi konfronteras med de brådskande frågorna om vår planets framtid.

"VADÅ?" – för dig som vill skratta, tänka och kanske till och med förändras. Missa inte chansen att se denna unika produktion som förvandlar teatern till en tänkande människas lekplats. Boka din biljett idag och var redo att fråga dig själv: Vad väntar jag på
Details
Genre: Theatre
Duration: 60 mins
Price: 50 kr

September 1, 2024

5.00pm

September 3, 2024

7.30pmJoin our mailing list

Follow us

×
×

Please Wait
Talking to the Box Office...